Gökçedere Makbule Küçükçalık İlkokulu
GÖKÇEDERE BELDESİ PINARBAŞI MAH. KANARYA SK. NO 5 İÇ KAPI NO 0 DEMİRÖZÜ / BAYBURT
05434203750
04584222006

VİZYON

Biz istiyoruz ki; Öğrencilerimiz bedenen,zihnen,ahlaken ve ruhen dengeli ve sağlıklı bir şekilde gelişsin. Öğrencilerimiz topluma karşı sorumluluk duygusuna, hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip olsun. Öğrencilerimiz sevgi ve hoşgörü iklimini soluyan, herkesle diyaloga açık,duygu ve düşüncelerini ifade edebilen bir insan olarak yetişsin.Öğrencilerimiz ilgi,istek ve yetenek ve yaşlarına uygun becerileri kazanarak orta öğretim kurumlarına hazırlansınlar ve liselere giriş sınavında en üst dereceleri alsın. Öğrencilerimiz Türkçe’yi çok iyi kullanmakla birlikte küreselleşen dünyada herkesle iletişim kurabilecek şekilde İngilizce’yi de aktif olarak kullansın. Öğrencilerimiz ezberci olarak değil anlayarak öğrenen, öğrenmeyi öğrenmiş, aktif ve üretken,eleştirel bakışın yanında çözüm üretebilen, kendine güveni gelişmiş, hayata hazır insanlar olarak yetişsin.

MİSYON

Öğrencilerini, Atatürk ilke ve inkılaplarına, Cumhuriyetin temel ilkelerine, Anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı, Türk milletinin milli, ahlaki, manevi, ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş, kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen yurttaşlar olarak yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :Normal (Tam Gün)

Normal (Tam Gün)

Servis Bilgisi

Beldedemizden Demirözü İlçe Merkezi ile Bayburt Merkeze sabah ve öğlen servisleri bulunmaktadır.

İl merkezine 44 Km. İlçe merkezine 13 Km.

Yerleşim yerimiz 2800 nufuslu bir beldedir.